Coś na szybko dla gości :)! Co potrzebujemy ;)! granat pomidor x2 1/2 kulki mozzarelli kiełki orzechy nerkowca krem balsamiczny Jak przygotować? Najpierw myjemy nasze dwa pomidorki, przelewamy je wrzątkiem i kroimy je w plasterki ( i jeszcze raz na pół;)) Następnie należy pokroić w małe kosteczki mozzarelle i poukładać na pomidorkach w równych odstępach od siebie. Dalej trzeba obrać sobie granata(i teraz ja wykorzystałam jego 1/3 ilości, jednak to też już możesz dopasować do siebie ;)) I posypać nim pomidory i mozzarellę i na koniec przyozdabiamy nasz talerz kiełkami - by trochę zieleni się tu pojawiło:)! I najlepszym pomysłem, który dodaje tu smaku to - orzechy nerkowca. Nie żałujmy ich na talerzu!:) I wszystko polewamy kremem balamicznym! Jednak nie przesadzajmy z jego ilością :)! Wypróbujesz;)?