Rożki francuskie chodziły już za mną od dłuższego czasu, aż w końcu dziś je zrobiłam ;)
Tylko pamiętajmy nie przesadźmy z ilością ich zjedzenia ;D A także trzeba pamiętać o wieczornym treningu ;)
W tym czasie przygotowujemy polewę, a mianowicie w szklance, która jest zapełniona do połowy cukrem pudrem wlewamy łyżkę wrzątku i energicznie mieszamy.
Upieczone różki wykładamy na talerze i polewamy je delikatnie lukrem ;) Po ok.10 minutach można już ich spróbować ;D!
Smacznego ;)!!!
A o to moje :)!
Tylko pamiętajmy nie przesadźmy z ilością ich zjedzenia ;D A także trzeba pamiętać o wieczornym treningu ;)
Co potrzebujemy :)
- 1 op. ciasta francuskiego
- 1 większy słoik jagód
- cukier brązowy
- 1 jajko
- cukier puder (1/2 szklanki)
- wrzątek (1 łyżka)
W tym czasie przygotowujemy polewę, a mianowicie w szklance, która jest zapełniona do połowy cukrem pudrem wlewamy łyżkę wrzątku i energicznie mieszamy.
Upieczone różki wykładamy na talerze i polewamy je delikatnie lukrem ;) Po ok.10 minutach można już ich spróbować ;D!
Smacznego ;)!!!
A o to moje :)!
Komentarze
Prześlij komentarz